PoldermansTekstStudio
 

PoldermansTekstStudio is opgericht door mij, Jeroen Poldermans. Ik woon in Nijmegen-Oost waar niet geheel toevallig ook PoldermansTekstStudio is gevestigd. Ik heb in Nijmegen Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd en aan de Hogeschool Utrecht de opleiding copywriting gevolgd en afgerond.
Ik schrijf voor zowel de profit als de non-profit markt. Mijn artikelen gaan meestal over de groensector (stedelijk groen, duurzaamheid, klimaatadaptatie), ruimtelijke ordening , AV-techniek maar ook mens en maatschappij.
Research vergt vaak net zoveel tijd als het schrijven zelf, vandaar dat de prijs per woord per artikel kan verschillen. Ik verdiep me grondig in het onderwerp en de doelgroep en probeer vakjargon toegankelijker te maken om zo zender en ontvanger te finetunen naar dezelfde golflengte. Mijn ambitie ligt in het prettig leesbaar maken van branchespecifieke content. Neem een kijkje in mijn portfolio en aarzel niet om contact op te nemen.